Pesten & discriminatie

Ervaar de impact van pesten en discriminatie.

Inschrijvingen voor klankbordgroep, nu geopend

Zonder deskundigen maken wij geen impact. Deelnemers van onze klankbordgroep zijn namelijk een essentieel onderdeel van het succes van onze simulaties. Als deelnemer denk je mee vanaf conceptvorming, tot aan ontwikkeling en landelijke uitrol. Zo help je ons om onze maatschappij mooier en veiliger te maken en daarvoor mag jij de simulatie met jouw organisatie als eerste testen en om-niet inzetten.

Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.

Inschrijfformulier

Houd control ingedrukt bij het klikken om meerdere opties te selecteren.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

In samenwerking met

Google, Ashoka en Institute for Strategic Dialogue (ISD)

Als begunstigde van de Google.org Safety Challenge, ontvangt Enliven een bijdrage om zijn werk uit te breiden rondom de thema’s pesten en discriminatie. Hier erkent Google de impact van ons werk en de innovatieve manier waarop wij bijdragen aan een betere wereld. Enliven werd geselecteerd uit meer dan 800 deelnemende, innovatieve organisaties in Europa, allen kenmerkend in hun missie om de wereld te verbeteren met innovatie. Als onderdeel van dit traject ontwikkelen wij tussen 2020 en 2021 verschillende simulaties rondom pesten en discriminatie.

In de media

Google Impact Challenge – begunstigden

Op de hoogte blijven?